Booking.com

Galerie de imagini

 

GERMISARA HOTEL RESORT & SPA 4*  

 

Stațiunea Geoagiu-Băi este una dintre cele mai vechi exploatări balneare  de pe teritoriul țarii datând din perioada colonizării romane. Calitațile  curative ale apelor minerale sunt cunoscute încă din perioada dacică . Dupa colonizare,  romani au amenajat termele, captând izvoarele prin tuburi de tercotă. Utilizarea apelor termale a devenit sitematică mai ales la inceputul secolului al XX-lea când au fost amenajate primele unități balneare.

Stațiunea Geogiu-Băi este situată la  o altitudine de 350 m  aici predomină un climat reconfortant, tonic cu variații mici de temperatură, ierni blânde și veri placute.

 

Printre obiectivele turistice de aici, neapărat treceți pe listă cascada Clocota, cu o înălțime de 20 de metri) și Grota Haiducilor, din Geoagiu Băi,unde ar fi îngropată o comoară. Pentru drumeții de o zi ați putea să includeți în traseu Peștera Prăbușită din Cigmău (80 la sută din peșteră s-a prăbușit în anul 1977, iar unele persoane susțin că ar fi zărit aici și chiar ar fi fotografiat fantome) și Peștera Zidită, din satul Mada. În cazul Peșterii Zidite este bine să vă informați înainte de a pleca la drum, pentru că aici există o colonie de lilieci care nu trebuie deranjați în anumite perioade ale anului, pentru a-I proteja de la dispariție. Două izvoare termale, izvorul numărul 1 – “Tămăduirea”, cu apă oligominerală, și izvorul numărul 6 “Roman”, cu apă bicarbonată, calcică și hipononă. Ambele vă așteaptă în Geoagiu, iar dacă sunteți amatori de explorare și cățărări în apropiere sunt Cheile Măzii și Cheile Cibului.

 

Centru termal antic unic în lume
Centrul termal antic din centrul stațiunii Geoagiu Băi este unic în lume, spun specialiștii, prin modul de organizare și felul în care au fost organizate bazinele, precum și inventarul mobil. Izvorul termal a fost folosit de către daci înainte de cucerirea romană, însă romanii au fost cei care au modificat bazinul și au construit o rețea de tuburi de teracotă. Puțină lume știe că aici au fost descoperite mai multe plăcuțe votive din aur care aduceau mulțumire pentru vindecările miraculoase survenite în urma tratamentului cu ape termale.


 

Hotelul Germisara a fost, încă de la construcţie, perla staţiunii Geoagiu Băi, având cea mai mare capacitate de cazare din localitate.

    În anul 2006 a fost complet renovat şi a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.
Prin dotările specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piaţa turismului balnear, de wellness şi SPA, iar in toți acești ani de funcţionare, a devenit o destinaţie preferată pentru turiştii care doresc să beneficieze de calitatea ridicată a serviciilor dintr-o astfel de locaţie.

   GERMISARA Hotel Resort & SPA dispune de: 144 camere şi apartamente:- 6 apartamente- 1 apartament pentru persoane cu disabilităţi- 44 camere cu pat matrimonial - 93 camere cu pat duble, 2 piscine de tratament, restaurant si un centru de conferinte cu 4 sali.


 

Detalii “TARIFE PACHET CAZARE CU TRATAMENT BALNEAR 5 NOPȚI - anul 2020”:

 • Consultația medicală inițială este prestată de către medicul hotelului, medic specialist de recuperare, medicină fizică și balneologie și este inclusă în pachet;
 • Tratamentul este efectuat de către personal medical cu calificare superioară de specialitate și include: 
 • 3 proceduri / zi / persoană, la recomandarea medicului specialist, dintre următoarele: Hidrokinetoterapie de grup în piscina de tratament cu apă termală la 36ºC , aerosoli de grup (cu efect de salină), electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert), magnetoterapie cu aparatură specială de ultima generație ASA PTM-QS și pături cu aplicatori integraţi, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuplodă ( focalizează fluxul de înaltă frecvența pe zona de tratament și crește eficiența tratamentului ), ultrasunete, aplicații cu parafină (nu cu gel siliconic) preparată cu aparate speciale de sterilizare și pregătire a parafinei , laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanică, baie cu arome;
 • Masă: Mic Dejun și  cină - servite în sistem bufet.
 • O persoană cazată singură achită locul în dublă plus suplimentul de single
 • Pentru un copil cu vârsta între 2 ani (inclusiv) şi 14 ani (exclusiv), cazat împreună cu părinții, fără pat suplimentar, se achită un „Supliment copil” conform grilei din tabel,  beneficiind de masă (jumătate de porţie), dar fără a beneficia de proceduri terapeutice;
 • Pentru apartamente, o a treia persoană peste 14 ani se tarifează cu valoarea unui loc în camera dublă conform grilă.
 • Tariful este valabil doar pentru pachet de 5 nopţi sau mai mult. Pachetul nu poate avea mai puțin de 5 nopți.
 • Camerele cu balcon și cu vedere front view sunt limitate ca număr și se oferă în limita disponibilității.
 • Tarifele sunt exprimate în EURO și includ taxele legale, iar facturarea se va face în LEI  la cursul zilei cotat de BNR .

Facilităţi generale GRATUITE: 

 • Accesul la piscina de agrement cu apă termală având o temperatură între 36-38 ºC .
 • Accesul la piscina de agrement cu apă dulce având o temperatură între 28-30 ºC .
 • Accesul la plaja și piscina exterioară cu apă termală având o temperatură de 30-36 ºC, în perioada 01.05 - 15.09.2020
 • Accesul la sauna  umedă și uscată
 • Accesul la sala fitness.
 • Parcare gratuită
 • Acces internet  wireless, gratuit. Orice abuzuri sunt pedepsite conform legii .

Observaţii !!

Facilităţile generale GRATUITE nu creează obligații contractuale şi sunt oferite în limita disponibilității şi pe durata programului de funcționare afişat.

Persoanele care necesită tratament de specialitate, sunt rugate să se prezinte la consultația medicală cu documentele ce conțin informații cu privire la boală/bolile pe care doresc să le trateze, cât și pentru afecțiunile asociate ( analize,radiografii,RMN, etc.)

 

UA-70456635-1