Booking.com

Galerie de imagini

GRAND HOTEL BALVANYOS 4* www.balvanyosresort.ro

 

Grand Hotel Balvanyos de 4 stele din Baile Balvanyos se afla pe DN11C intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc, intr-un cadru natural superb, inconjurat de munti si paduri seculare. Recent renovat, Grand Hotel Balvanyos dispune de camere spatioase si mobilate cu gust, un decor rafinat si servicii excelente. Grand Santerra Spa este un centru modern si ofera multiple facilitati, piscine, saune si camere pentru tratamente, o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc ce creeaza impreuna un mediu spiritual armonios. Amplasat intr-un cadru natural spectaculos si inconjurat de frumusetea Muntilor Bodoc, Grand Hotel Balvanyos si castigat un binemeritat renume in randul turistilor iubitori de natura, relaxare si confort.


GRAND SANTERRA SPA

ÎN TRANSILVANIA, ÎN MIJLOCUL UNEI REZERVAȚII NATURALE printre izvoare tămăduitoare și brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oază de liniște și de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spații interioare și exterioare ce se impletesc firesc și fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape și încăperi pentru experiențe spa individuale, saune și multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră și lemn, plante, apă și foc, creează împreună un mediu seren și armonios.

MENIU SPA: 

https://balvanyosresort.ro/ro/spa/menu-spa/

Tratamentele noastre spa sunt destinate detoxifierii, re-mineralizării, oxigenării şi revigorării întregului organism, îngrijirii corpului, sănătăţii şi pentru eliminarea stresului. Indiferent dacă optaţi pentru parcurgerea circuitului termal sau pentru alte tratamente spa, veţi avea posibilitatea de a face din oricare astfel de experienţă, una personală, de cuplu sau de grup, după preferinţe. Tratamentele şi activităţile pe care vi le propunem sunt potrivite tuturor celor care sunt în căutarea îmbunătăţirii stilului de viaţă şi a celor care îşi iau răgazul de a şi reîncarcă bateriile sau de a-şi îngriji sănătatea.


 
                                          TARIFE: 02.01.2021 - 24.12.2021
Tip camera  Suprafata  Vineri - Duminica  Luni - Joi
 Twin sau Queen standard   22 - 26 mp           105 €       95 €
 Twin sau Queen superior  30 - 36 mp           123 €     110 €
 Junior Suite  40 - 45 mp           127 €      115 €      
 Apartament cu 2 dormitoare  70 mp           255 €      220 €
 Apartament cu 1 dormitor Villa Panorama  39 mp           132 €     132 €
 Apartament cu 4 dormitoare Villa Panorama  140 mp           350 €     350 €


Tarifele sunt exprimate în euro, includ TVA și vor fi achitate la cursul euro/lei BNR din ziua rezervării.
Tarifele reprezintă contravaloarea cazării cu mic dejun, precum și:
Acces GRATUIT cu programare în funcție de disponibilități (garantat 2 ore/zi) în Grand Santerra Spa la piscine, saune, baia cu aburi, camera salină și sala de fitness;
Internet GRATUIT - disponibil wireless în spațiile comune și în camere;
Parcare GRATUITĂ NESUPRAVEGHEATĂ;
Copiii de până la 6 ani împliniți [cazați în aceeași cameră cu părinții, fără pat suplimentar] beneficiază de gratuitate la cazare și mic dejun;
Copiii având între 7-14 ani împliniți au gratuitate la cazare [cazați în aceeași cameră cu părinții, fără pat suplimentar] iar micul dejun este de 10 euro/ copil/ zi;
Tariful pentru serviciul „pat suplimentar” este de 25 euro/ noapte cu mic dejun inclus;
Pentru copiii de peste 14 ani cazați se achită tarif integral;

Important!!! 
Check-in-ul se efectuează după ora 16:00 iar check-out-ul cel târziu până la ora 12:00.
Pentru late check-out se percepe 10%/oră din tariful pe o zi afișat la recepție aferent camerei respective, în limita a 4 ore, cu anunțarea în prealabil a recepției, în condiții de disponibilitate.
Din considerente igienico-sanitare, accesul animalelor de companie este strict interzis.
Nu se acceptă introducerea și consumul în spațiile comune de băuturi alcoolice și nealcoolice, altele decât cele comercializate în cadrul locației.
Disponibilitatea extraserviciilor poate fi obținută prin rezervare prealabilă.
Service charge [restaurante & baruri]: 10% din valoarea consumației.
În toate spațiile închise din cadrul Balvanyos Resort fumatul este strict interzis.

UA-70456635-1