Booking.com

Galerie de imagini

Park Hotel Gardenia 4*

 

Localizare: Hotelul Gardenia **** este situat în inima muntilor, situat într-o vale între trei munți - Rila , Pirin și Rodopi si este situat la 900 de metri de Gondola. De-a lungul proiectului și designul său au lucrat cei mai buni specialiști ruși și bulgari . Combinația hotelului din piatră , lemn de culoare închisă și cupru dau un sentiment de caldura si confort .

Facilitati camere:Hotelul dispune de 84 camere duble , 4 camere de lux și 1 Apartament. Pentru confortul oaspeților hotelului în camera are un telefon cu linie exterioară , TV , aer condiționat ,conexiune la internet , mini - bar cu o gama larga de bauturi alcoolice si nealcoolice , deserturi , conexiune la internet . Fiecare cameră are o baie si un apartament de lux - cu jacuzzi . Baile sunt dotate cu uscator de par , telefon , produse cosmetice de hotel și buton de panica . Unele dintre camere au balcoane cu vederi minunate ale munților , în timp ce alte camere au vedere spre parcul orașului .

Sport & SPA :
Centrul SPA se rdescrie prin 30 de tipuri de masaje și tratamente de proceduri pentru față și corp si sunt disponibile atât pentru femei cât și bărbați . Pentru fiecare client va pregătim un program special , în funcție de dorințele sale . Pe lângă procedurile de relaxare sunt disponibile și alte facilitati: solar , piscina , bazin pentru copii și jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie de aburi turcească și sală de gimnastică .
Facilitati hotel: restaurant cu terasă de vară oferă bogată paletă culinară .Puteți petrece o seară romantică în restaurantul cu terasă de vară cu priveliști magnifice ale muntelui Pirin și parcul orașului. Hotelul dispune deasemenea de internet wireless în întreaga clădire , lobby bar, recepție 24/7 , 24/7 de securitate , locuri de parcare.
Servicii suplimentare : Casă de schimb valutar, spalatorie, fier si masa de calcat.
Taverna " Kukeri ", construita din lemn , cupru si piatra , este locul cel mai plin de culoare , în întregul complex . Taverna are două niveluri , cu o capacitate de 400 de locuri și oferă specialități tradiționale bulgărești ,preparate de vânat sălbatic , pește și specialități mediteraneene . Tot aici loc ideal pentru a organiza mese festive si nunti de neuitat .
Localizare: Bansko, 72 Tzar Simeon Str.

 

 

 

 

UA-70456635-1