Booking.com

Galerie de imagini

  

GERMISARA HOTEL RESORT & SPA 4*  

 

Hotelul Germisara a fost, încă de la construcţie, perla staţiunii Geoagiu Băi, având cea mai mare capacitate de cazare din localitate.

    În anul 2006 a fost complet renovat şi a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.
Prin dotările specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piaţa turismului balnear, de wellness şi SPA, iar in toți acești ani de funcţionare, a devenit o destinaţie preferată pentru turiştii care doresc să beneficieze de calitatea ridicată a serviciilor dintr-o astfel de locaţie.

   GERMISARA Hotel Resort & SPA dispune de: 144 camere şi apartamente:- 6 apartamente- 1 apartament pentru persoane cu disabilităţi- 44 camere cu pat matrimonial - 93 camere cu pat duble, 2 piscine de tratament, restaurant si un centru de conferinte cu 4 sali.


 

Detalii “PACHET DE TRATAMENT BALNEAR 5 NOPŢI”:

Cazare - 5 nopţi / 6 zile în camera dubla sau single – conform opţiunii

Masă - 1 x Cină (Duminică), 4 x Pensiune completa, 1 x Mic Dejun

Tratament - 3 proceduri / zi / persoană ( luni-vineri, începând cu orele 07:15 )

Intrare - Duminică (începând cu orele 16.00)

Ieşire - Vineri (până la orele 12.00)


- Consultația medicală inițială este prestată de către medicul hotelului, medic specialist de recuperare, medicină fizică și balneologie și este inclusă în pachet;

 - Tratamentul este efectuat de către personal medical cu calificare superioara de specialitate și include: 

- 3 proceduri / zi / persoană, la recomandarea medicului specialist, dintre următoarele: Hidrokinetoterapie de grup în piscina de tratament cu apă termală la 36ºC , aerosoli de grup (cu efect de salină), electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert), magnetoterapie cu aparatură specială de ultima generație ASA PTM-QS și pături cu aplicatori integraţi, unde scurte cu aplicatori speciali de tip circuplodă ( focalizeaza fluxul de înaltă frecventa pe zona de tratament și crește eficiența tratamentului ), ultrasunete, aplicații cu parafină (nu cu gel siliconic) preparată cu aparate speciale de sterilizare și pregătire a parafinei , laserterapie cu lasere MLS de mare putere, robotizate, baie galvanică, baie cu arome;

- Masa: Mic Dejun - servit în sistem bufet, Prânz şi Cină – servire la farfurie “Meniul zilei” - meniu prestabilit.

- O persoană cazată singură achită locul în dublă plus suplimentul de single

- Copilul pană la vârsta de 7 ani (exclusiv) cazat împreună cu părinții, fără pat suplimentar, beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun;

- Pentru un copil cu vârsta între 7 ani (inclusiv) şi 14 ani (exclusiv), cazat împreună cu părinții, fără pat suplimentar, se achită un „Supliment copil” conform grilei din tabel, beneficiind de masă (jumătate de porţie), dar fără a beneficia de proceduri terapeutice;

- Pentru apartamente o a treia persoană peste 14 ani se tarifează cu valoarea unui loc in camera dublă conform grilă.

- Tariful este valabil doar pentru pachet de 5 nopţi sau mai mult. Pachetul nu poate avea mai puțin de 5 nopti.

- Camerele cu balcon și cu vedere front view sunt limitate ca număr si se oferă în limita disponibilității. - - Tarifele sunt exprimate în EURO si includ taxele legale, iar facturarea se va face in LEI la cursul zilei cotat de BNR .

Facilităţi generale GRATUITE:

• Accesul la piscina de agrement cu apă termală având o temperatură între 36-38 ºC .

• Accesul la piscina de agrement cu apă dulce având o temperatură între 28-30 ºC .

• Accesul la sauna umedă si uscată

• Accesul la sala fitness.

• Acces internet wireless, gratuit. Orice abuzuri sunt pedepsite conform legii .

Observaţii !! Facilităţile generale GRATUITE nu creează obligații contractuale şi sunt oferite în limita disponibilității şi pe durata programului de funcționare afişat.


Persoanele care necesita tratament de specialitate, sunt rugate să se prezinte la consultația medicala cu documentele ce contin informații cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze, cât și pentru afecțiunile asociate ( analize,radiografii,RMN, etc.)


 

 

 

 

UA-70456635-1