Booking.com

Galerie de imagini

STATIUNEA BAILE GOVORA,
renumita pentru afectiuni respiratorii


Hotel Palace din Baile Govora au pachet pentru recuperare Post Covid, aerosoli cu ape din Baile Govora, foarte benefice plamanilor, exercitii de respiratie. Multi dupa Covid raman cu afectiuni (mai ales cei in varsta ), obosesc repede, respira greu, etc.

Monument istoric construit în perioada 1911–1914, Hotelul Palace a fost primul hotel cu baza de tratament din Romania, construit dupa planurile arhitectului francez Eduard Doneaud, lucrarile fiind coordonate de inginerul roman Bratescu si italianul Pukliky.


Oferta include:
• 5 nopti cu demipensiune
• 3 proceduri tratament/pers/zi 
• 1 procedura relax/pers/sejur


 2198 lei / sejur/ 2 adulti

 

La Hotel Palace Baile Govora, puteti sa va puneti pe picioare dupa pneumonii severe. Va puteti creste capacitatea respiratorie si puteti scapa de sechelele cauzate de actualul virus care a tulburat omenirea. Inhalatii, aerosoli, gimnastica medicala, bai cu iod, aer vindecator. Haideti sa va faceti bine in Romania!

Vino sa te bucuri de Romania si de bogatia sa balneara! Nu uita nicio clipa ca Baile Govora este considerata cea de-a doua statiune balneara din Europa din punctul de vedere al numarului de ape iodurate și bromurate.

Iti pot reda sanatatea dupa o grava congestie pulmonara, dupa COVID- 19, dupa viroze si alte afectiuni ORL. Faceti-va timp de voi si de sanatatea voastra.

Voi stiati ca statiunea balneara Baile Govora este singura statiune din Romania in care raportul dintre aeroionii pozitivi si cei negativi este 1? Ei bine, acest raport este binefacator pentru organismul uman. Haideti la Hotel Palace Baile Govora ca sa va faceti bine!

 

Oferta Revelion 2021

Perioada:
30.12 – 02.01.2021

Oferta include:
4 nopti cazare in camera dubla.
30.12 – Welcome cocktail + cina.
31.12 – Brunch,Cina Festiva de Revelion.
01.01 – Morning coffee,pranz in aer liber in stil traditional la Casa Govoreana,Cina Festiva Carnaval cu surprise.
02.01 – mic dejun si check out.

Tarif:
Dubla 4085 lei / sejur / 2 persoane

UA-70456635-1