Booking.com

Galerie de imagini

Hotel Bistriţa 4*

Toţi cei ce trăim în oraşe aglomerate, obositoare şi poluate visăm la locuri paradisiace. Visăm la zone ce arată ca în vis, zone ce nu au fost încă contrafăcute de mâna omului și unde frumuseţea naturii nu a fost alterată de tehnologiile moderne. Visăm la oaze unde puritatea şi virginitatea naturii a fost prezervată. Un astfel de loc este sus la munte, la poalele muntelui Ceahlău, un rai în care pădurile, lacurile şi stâncile sunt personajele principale. Acest loc se numeşte Durău şi este o regiune unică în lume, în care te simţi în largul tău încă de la bun început. Aici nu trebuie să închizi ochii ca să-ţi imaginezi o ambianţă în care te poţi redescoperi sau în care poţi trăi acel sentiment de uşurare dat de libertatea completă. Aici nu-ţi imaginezi şi nu fantazezi. Aici totul e real. Tot ce trebuie să faci e să tragi aer proaspăt în piept şi să te laşi copleşit(ă) de frumuseţea impozantă a naturii şi de creaţiile sale unice.

Ca să te bucuri pe deplin de această zonă 100% naturală, trebuie să fii găzduit de un hotel pe măsură, ce se mândreşte cu serviciile sale impecabile şi a cărui deviză e ghidată de „relaxarea maximă”. Un astfel de hotel de 4 stele este Hotelul Bistriţa. Un hotel extrem de confortabil, stilat şi chic, care emană prin fiecare detaliu o atmosferă de căldură şi intimitate.

 

 

Tarifele includ:  mic dejun, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), WIFI

Copiii pana in 7 ani au gratuitate

Copiii peste 7 ani sau al 3-lea adult in apartament:                       40 RON/ zi

 

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA

 

ATRACTII TURISTICE

Palatul Cnejilor - la 6 km distanţă

Palatul Cnejilor este un palat ruinat situat în satul Ceahlău, din comuna Ceahlău (județul Neamț). A fost construit în secolele XVII – XVIII de către boierii din familia Cantacuzino, ce stăpâneau moșiile din împrejurimi.

Ruinele palatului au fost incluse pe Lista monumentelor istorice din județul Neamț începând cu anul 2000 și fac parte din ansamblul fostului schit Hangu. Pe lângă ruinele palatului, din ansamblu mai fac parte Biserica „Pogorârea Sf. Duh” – datând din sec. XVII, cu adăugiri din sec. XIX – și Zidul de incintă , datând din anul 1676.

Muntele Ceahlău - la doi paşi distanţă

Masivul Ceahlău este situat în grupa centrală a Carpaților Orientali, în partea de sud-est a Munților Bistriței. La poalele lui, la circa 800 de m altitudine, se află stațiunea turistică Durău.

Bogăția floristică a Masivului Ceahlău a determinat declararea în acest spațiu muntos a Parcului Național Ceahlău, cu o suprafață de 7742 ha. În interiorul acesteia, există următoarele arii naturale protejate: Rezervația “Polița cu Crini” (370 ha), Cascada Duruitoarea (1 ha) și o zonă de cercetare științifică, cu o suprafață de 5830 ha

Mănăstirea Durău - la 300 m distanţă

 Mănăstirea Durău se află în stațiunea Durău, în estul munților Ceahlău, la o distanță de 5 kilometri de cascada Duruitoarea, de la care și-ar fi luat numele, conform tradiției. Biserica actuală a fost ridicată în locul unui vechi schit de maici, existent aici încă de la începutul veacului al XVII-lea.

Zidită din piatră și cărămidă, biserica îmbină din punct de vedere architectonic unele elemente tradiţional moldoveneşti cu altele mai noi, împrumutate de la construcţiile monumentale laice. Din 1991 până în present, Mănăstirea Durău este pentru maici.

 

UA-70456635-1