Booking.com

HOTEL INTERNATIONAL SINAIA 4* 

Accesibil direct din DN 1, cu vedere catre inaltimile verzi ale muntelui, respirand aerul de Sinaia sanatos in orice anotimp, hotelul a devenit cu precadere hotel-centru de afaceri / de evenimente si loc de petrecere a vacantelor.

Oaspetii hotelului beneficiaza de 180 de camere, centru de conferinte/evenimente cu 9 sali/spatii, 3 restaurante, un elegant centru Spa cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.

Toate camerele hotelului beneficiaza de: internet de mare viteza Wi-Fi, TV LED cu diagonala 81 cm climatizare, seif, minibar, facilitati de preparare ceai/cafea, linie telefonica directa, uscator de par.

Toate camerele hotelului sunt de nefumatori . Accesul este permis cu animale de companie.

 

Tarife cazare:

- camera single             460 lei/noapte

- camera dubla             490 lei/noapte

- camera dubla deluxe   580 lei/nopate

- Junior suite                635 lei/noapte

 

Tarifele de cazare includ micul dejun bufet suedez (program 07.00 – 10.30).

Check in intre ora 14 : 00 si 16.00 / Check out pana la ora 12 :00 ( dupa aceasta ora cardul de acces in camera nu mai functioneaza)

Hotelul dispune de : 145 duble standard, 1 singla, 5 duble de lux, 14 Junior Suite, 7 Executive Junior Suite, 6 One bedroom Suite si 1 camera pentru persoane cu dizabilitati .

In pretul de cazare nu sunt incluse taxele : Taxa Locala de Promovare Turistica – 2 % din valoarea serviciului de cazare pentru fiecare zi. Taxa de salvamont - în valoare 6 lei/ persoana.

Tariful taxelor poate fi modificat in functie de hotararile Consiliului Local Sinaia . Respectivele modificari vor fi aduse la cunostinta in timp util .

UA-70456635-1