Booking.com


SECRET GARDEN HOTEL 4* - Baia Sprie


Bine ati venit la Secret Garden

back-heading-ornament

"Secret Garden" este un complex hotelier modern de 4 stele din mediul rural romanesc, inaugurat in vara anului 2007. Fiind situat intr-un cadru mirific, la hotarele Maramuresului istoric si la doar 17 km de Baia-Mare pe drumul naţional Baia Sprie - Cavnic, complexul impresioneaza atat prin varietatea serviciilor pe care le ofera, cat si prin locatia sa inedita.

Aflandu-se situat in localitatea Danesti, la doar 15 kilometri de Baia Mare, complexul constituie locul perfect pentru sejururi si vacante, fiind situat departe de aglomeratia orasului, in inima naturii, meritandu-si pe deplin renumele de "Gradina Secreta".

Hotelul dispune de 20 de camere duble si 4 apartamente, un restaurant cu terasa cu o capacitate de 100 de locuri, piscine interioara/exteriare cu apa incalzita, sauna, sala de fitness, teren de sport multifunctional (fotbal, tenis, baschet) cu instalatie de nocturna, crama etc.

 

Tarife cazare 2019:

- camera single                       220 lei

- camera dubla                       250 lei

- apartament junior suite     330 lei

- apartament VIP suite         480 lei

 

       Tarifele sunt exprimate in LEI si includ cazare cu mic dejun(MD) bufet suedez (BB– Bed & Breakfast), taxa hoteliera, TVA-ul, accesul la piscininele interioare si exterioare hotelului , sauna, sala de fitness si terenul de sport (tenis/fotbal).

 

TARIFE SPECIALE PENTRU COPII SI A TREIA SAU A PATRA PERSOANA ADULTA

1)       Copil = 0-12 ani.

2)       Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 (zero) si 12 (doisprezece) ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit in cazul in care nu se solicita pat suplimentar, turistii fiind obligati sa certifice etatea copilului printr-un act la check-in.

3)       In camera dubla  cu doi adulti, primul copil beneficiaza de gratuitate iar pentru al doilea se solicita 60 pe noapte, pret ce include mic dejun  si pat suplimentar pe tipul de camera respectiv .

4)       A treia sau a patra persoana adulta cazata in camera dubla cu pat suplimentar sau apartament beneficiaza de 20% reducere din tariful net al unui loc de cazare cu mic dejun inclus pe tipul de camera respectiv.

  

Demi-pensiunea (HB), bufet (mic dejun)/ variante fixe de meniu, se ridica la un tarif de 35 RON/zi/adult, iar pentru copii, 20 RON/copil. Suplimentul de Pensiune Completa (FB) este de 70 RON/zi/adult, respectiv  40 RON/zi/copil

 

*Descriere camere: -DBL  = camera dubla standard cu pat matrimonial sau paturi twin.

                                  -SGL  = camera dubla standard vanduta in regim de single.

                                  -Junior Suite = apartament cu dormitor si living, 1 baie cu cada cu jacuzzi, terasă cu masă si scaune.

                                  -VIP  Suite = apartament VIP cu dormitor si living, 1 baie cu cada cu jacuzzi, pat matrimonial-dormitor, fotolii şi canapea in living, terasa panoramica de 25 mp cu masă si scaune, plasmă, frigider.
UA-70456635-1