Booking.com

Galerie de imagini

Lostrita - Pastravrie, Hotel & SPA

 

Se spune că există locuri pe lumea aceasta unde natura vine în sprijinul oamenilor pentru a îi face fericiți. Se îmbracă în straie de sărbătoare, în culori pastelate, întru răsfățul ochiului și al minții. Un astfel de loc este Lostrita – Pastravarie, Hotel & Spa.

 

In anul 2001, o familie de oameni gospodari, cu experienta de zeci de ani in cresterea pastravului, a pus bazele unui restaurant cu nume ales: “Lostrita”. Bazinele din fata restaurantului si hotelul cochet au purtat peste tot in tara vestea unei locatii speciale. Familia Roman a muncit neintrerupt in toti acesti ani si a reusit, in timp, sa construiasca un complex turistic etalon pentru Maramures.

Initial, hotelul a avut doar 10 camere, ca mai apoi, numarul lor sa creasca pana la 24. In anul 2017 a inceput un proces major de renovare, in care s-a modificat intreg aspectul locatiei. Doi ani mai tarziu, se deschide cel mai morden complex hotelier din Maramures. 36 de camere dotate la 4 stele si un centru spa destinat oaspetilor nostri. Restaurantul este renovat in stil modern, dar cu puternice influente din natura : lemnul, piatra si verdeata sunt elementele ce recreaza o imagine a regiunii noastre.

In exterior, sunt amenajate mai multe zone de servit masa – o terasa suspendata pe bazinele cu pastravi, aleea de-a lungul pastravariei si foisoarele din lemn ce ofera o panorama a intregii locatii. Toate acestea au la baza traditia lemnului maramuresan si au fost realizate de mesteri populuari din inima Maramuresului Istoric.

 

Lostrita este locul unde vii cu cei dragi!


 

Inaugurata in anul 2019, zona SPA a hotelului Lostrita din Baia Mare cuprinde o piscina interioara incalzita cu adancime de 1.2 m (potrivita atat pentru copii cat si pentru adulti) – dotata cu sistem de inot contra curent si masaj prin jet de apa.

 

Zona de relaxare cuprinde doua saune – una umeda si una uscata.


 

TARIFE  HOTEL  LOSTRITA 4****

 

Perioada  01.05 -31.12.2020

 

   CAMERA O PERSOANA                200 LEI/noapte

 CAMERA DOUA PERSOANE             280 LEI/noapte

CAMERA FAMILY/TRIPLA               320 LEI/noapte

 

Pat suplimentar  - 40 lei

Supliment mic dejun – 20 lei

Copii sub 4 ani au gratuitate fara pat suplimentar.

 

  • Tarifele includ micul dejun.
  • Hotelul nu accepta animale de companie.
  • Check in – incepand cu ora 15
  • Check out – pana la ora 12


UA-70456635-1