SC EXPOLITORAL SRL 
Agentia de Turism 
Expolitoral Turism                                                           

Licenta Tour Operator
1981 / 20.03.2012

Polita asigurare in caz de insolventa Omniasig Nr.  50260/ 10.08.2018

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C www.anpc.gov.ro

Contract turist

Conditii generale de comercializare a biletelor de avion

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cursul BNR 

 

 Urmariti-ne pe:

 

 

 

 

Booking.com

Galerie de imagini

VENETIA – ZAGREB – BELGRAD

Vacanta de Revelion

Budapesta – Graz – Venezia – Padova – Zagreb – Belgrad

Perioada: 29.12.2018 – 04.01.2019

(7 zile/6 nopti)

Imbarcari din: Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad

_________________________________

Venetia, perla Adriaticii, probabil cea mai populara destinatie din Italia, conducatoarea suprema a marilor si a comertului mondial din secolele XII-XVI, este construit intr-o laguna pastrandu-si intact aspectul de odinioara.

Zagreb, un oras fascinant, incarcat de istorie, situat la poalele Muntelui Medvednica, traversat de raul Sava..

Graz este un oras imperial, frumos in toate anotimpurile. Este un burg vesel si animat de spiritul de ospitalitate austriaca, situat la poalele Alpilor, invaluit in povesti de demult. sau de acum.

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

 

Ziua 1: BUCURESTI – NADLAC – BUDAPESTA (850 km)

Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari din orasele de pe traseu; de asemenea, la cerere se pot realiza transferuri din orasele apropiate). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Sosire la Budapesta in cursul serii. Cazare la hotel 3*. Seara timp liber in Budapesta sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana.

Ziua 2: BUDAPESTA – GRAZ – NOVENTA DI PIAVE (710 km)

Mic dejun. Excursia continua spre Graz, unde vom opri in centrul vechi al orasului (zona protejata UNESCO), pentru un scurt popas si tur panoramic, dupa care vom porni catre Italia, unde vom sosi in timpul serii. Cazare la Hotel Noventa 4* (sau similar) in Noventa di Piave, localitate situata la cca 40 km de Venetia.

Ziua 3: NOVENTA DI PIAVE – VENETIA – MURANO – BURANO – PADOVA (160 km)

Mic dejun. Transfer autocarul la Mestre, de unde pornim mai departe cu transportul in comun (2 euro/ persoana/ sens, se achita la fata locului) spre Piata Tronchetto, unde ne vom imbarca pe vaporetto pentru Venetia: Piata San Marco - vom admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor, Catedrala Sant Antonio din centrul orasului. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a vedea Canal Grande pana la Podul Rialto. In timpul ramas la dispozitie, va recomandam o croaziera cu vaporasul la Murano si Burano. Biletele/abonamentele de vaporetto, pentru 24 ore se achita la fata locului: pret informativ: 7,5 EURO/persoana/sesns 25 EURO/ persoana – pot suferi modificari. Dupa amiaza intoarcere si deplasare spre Padova, pentru turul panoramic al orasului, cu oprire la Catedrala San Antonio, unul dintre cele mai importante puncte religioase ale Italiei. Seara intoarcere in Noventa di Piave si cazare la acelasi hotel. Optional, cina festiva de Revelion la restaurant. Pret informativ: 100 EURO/ persoana (poate suferi modificari).

La Multi Ani 2019!

Ziua 4: Excursie optionala la VERONA SI MANTOVA

Dupa micul dejun, va propunem optional (cu plecare la ora 09.30 dimineata) o excursie la Verona si Mantova. Prima oprire va avea loc in Verona, orasul marii iubiri, locul povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Aici vom putea admira in cadrul unui tur panoramic si pietonal: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena Romana. A doua oprire a acestei excursii va avea loc in Mantova, oras plin de istorie, palate care pastreaza capodopere de arta si povesti uluitoare. Mantova a fost descris de scriitorul si filosoful britanic Aldous Huxley ca fiind “cel mai romantic oras”, capitala culturala, artistica si muzicala a nordului Italiei. Este inconjurat de lacuri artificiale formate pe raul Mincio, in perioada medievala. In centrul vechi vom admira Palazzo del Te si Palazzo Ducale, doua capodopere arhitecturale. Pret informativ: 35 EURO/ persoana, pentru minim 30 de participanti. Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: VENETIA – POSTOJNA – LJUBLJANA – ZAGREB (410 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Pestera Postojna din Slovenia. Vom face un tur al acestei superbe lumi subterane, pestera avand o lungime de 20 km de galerii si pasaje cu formatiuni carstice impresionante. Intrarea nu este inclusa si costa 26 euro/persoana si se achita la fata locului (persoanele are nu doresc sa viziteze aceasta pestera pot petrece timpul in oras, situat la cca 1 km distanta). Dupa vizitatea pesterii vom pleca spre Zagreb, capitala Croatiei. Pe traseu, vom face o scurta oprire in zona centrala a Ljubljanei. Seara cazare hotel 3* Zagreb.

Ziua 6: ZAGREB – BELGRAD (275 km)

Mic dejun. Dimineata vom realiza turul panoramic al orasului Zagreb, putand admira din autocar dar si pietonal cele trei zone ale orasului: Orasul Vechi, Orasul de Sus si Orasul de Jos. Vom putea admira: Catedrala Sf Stefan, Biserica Sf Marcu, Poarta de Piatra construita in secolul al XIII-lea, Universitatea, Turnul Lotrscak. Timp liber pentru plimbare si masa de pranz in centrul vechi. Plecam spre Belgrad. Sosire in capitala Serbiei, unde vom realiza turul panoramic, putand admira: Noul Belgrad, situat pe malul stang al raului Sava, Orasul Vechi, Biserica Sfantul Sava, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea, Citadela Kalemegdan situata  la confluentei raurilor Sava si Dunare. Seara recomandam cina in zona pietonala Skadarlija, supranumita Montmartre-ul belgradean unde, pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla cele mai cunoscute restaurante locale. Aici se pot servi deliciile bucatariei sarbesti, cu sau fara muzica live. Cazare la hotel 3* in Belgrad.

Ziua 7 : BELGRAD – BUCURESTI (600 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti pe ruta Timisoara – Deva – Sibiu – Pitesti. Sosirea in Bucuresti este prevazuta seara tarziu (sunt prevazute debarcari si in orasele de pe traseu).

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 350 EURO

(loc in camera dubla)

 Supliment camera single: 185 EURO. Reducere pentru a treia persoana in camera dubla: 20 EURO

Reducere copil 2-11.99 ani in camera cu doi adulti: 75 EURO

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

La cerere in funtie de disponibilitati, putem oferi variante de transfer spre/dinspre Bucuresti (curse de linie), pe rutele: 1.Brasov – Valea Prahovei;  2.Iasi – Bacau – Focsani – Urziceni.

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
  • 6 nopti cazare cu mic dejun: 1 noapte in Budapesta la hotel 3*, 3 nopti in Noventa di Piave la hotel 4*, 1 noapte in Zagreb la hotel 3*, 1 noapte in Belgrad la hotel 3*;
  • tururi panoramice conform programului;
  • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

  • intrarile la obiectivele turistice;
  • excursiile optionale;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
  • biletele de vaporas Venetia si biletele pentru transportul in comun Mestre - Venetia;
  • taxele de oras - aproximativ 8 Euro/persoana/circuit (se achita exclusiv la receptia hotelurilor de catre fiecare turist);

GRUP MINIM: 40 persoane

-     Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/persoana

-     Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/persoana

-     Pentru un grup de 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/persoana

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

l  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

l  60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;

l  20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

l  Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

l  In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

l  5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile – 90 zile inaintea plecarii;

l  20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile inaintea plecarii;

l  50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;

l  80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii;

l  100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

UA-70456635-1