Booking.com

PERU

29.04.2021 


Peru este un tinut binecuvantat, patria condorului, leaganul unor civilizatii antice extrem de avansate ca Nortechico, Moche si Chimu,

tara cu cea mai mare varietate de specii de pesti din lume, cu plaje inca neexplorate si cu oameni care par a purta nostalgia Imperiului Incas.

 

»  Ziua 01 , 29.04.2021  Circuit Peru SOSIRE IN LIMA

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

»  Ziua 02 , 30.04.2021  Circuit Peru LIMA

Vei face un tur de oras pentru a cunoaste principalele atractii: Districtul Miraflores, Plaza de Armas - centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice ale orasului printre care o fantana din bronz datand din 1650, Biserica San Francisco constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, cunoscuta in toata lumea pentru capela de fildes in stil baroc, La Imaculada, si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Perului. Turul orasul se va incheia cu vizita la Muzeul Larco Herrera, unul dintre cele mai impresionante muzee din America de Sud, unde pot fi admirate exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.
Regim mese - Mic dejun

»  Ziua 03 , 01.05.2021  Circuit Peru LIMA - PUNO

Ti se va asigura transferul la aeroportul din Lima. Zbor intern Lima - Puno. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.
Regim mese - Mic dejun

»  Ziua 04 , 02.05.2021  Circuit Peru PUNO - LACUL TITICACA - PUNO

Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica. Aici vei afla mai multe despre practicile comunitatii si vei asista la Pachamanca, o metoda de prepararea a carnii, pestelui si cartofilor utlizand cuptoare subterane.Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

»  Ziua 05 , 03.05.2021  Circuit Peru PUNO - CUSCO

Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include mai multe opriri si vizite. Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

»  Ziua 06 , 04.05.2021  Circuit Peru CUSCO

Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha. Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.
Regim mese - Mic dejun

»  Ziua 07 , 05.05.2021  Circuit Peru CUSCO - VALEA SACRA - AGUAS CALIENTES

Vei face o excursie in Valea Sacra Incasa - Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco). Vei fi transferat la Aguas Calientes cu trenul turistic Vistadome, care leaga Cusco de Cetatea Machu Picchu. Pe traseu, vei trece prin Valea Urubamba, Valea Sacra a Incasilor.
Regim mese - Mic dejun, Pranz

»  Ziua 08 , 06.05.2021  Circuit Peru AGUAS CALIENTES - MACHU PICCHU - CUSCO

Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala  unde locuiau Nustas, printesele. Vei fi transferat cu trenul din Aguas Calientes la Cusco.
Regim mese - Mic dejun

»  Ziua 09 , 07.05.2021  Circuit Peru PLECARE DIN CUSCO

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.
Regim mese - Mic dejun

»  Ziua 10 , 08.05.2021  Circuit Peru SOSIRE IN BUCURESTITARIF / PERSOANA: 2.990 €
Supliment single: 420 €
 
LocatieHotelTip cameraMese
Lima Antigua Miraflores 3* Traditional Room Conform itinerar
Puno Xima Puno 3* Standard Room Conform itinerar
Cusco Xima Cusco 4* Standard Room Conform itinerar
Aguas Calientes El Mapi 3* sup. Superior Deluxe Room Conform itinerar
 

Orar zbor

 Plecare Bucuresti 29.04.2021 ora 07:00; Sosire Amsterdam 29.04.2021 ora 09:00; KLM; durata 3:0
 Plecare Amsterdam 29.04.2021 ora 12:35; Sosire Lima 29.04.2021 ora 18:05; KLM; durata 12:30
 Plecare Lima 01.05.2021 ora 12:45; Sosire Juliaca 01.05.2021 ora 14:17; Lan Airlines ; durata 1:32
 Plecare Cuzco 07.05.2021 ora 12:45; Sosire Lima 07.05.2021 ora 14:17; Lan Airlines ; durata 1:32
 Plecare Lima 07.05.2021 ora 19:55; Sosire Amsterdam 08.05.2021 ora 15:20; KLM; durata 12:25


Servicii incluse:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima, Cusco - Bucuresti
 • Bilet de avion pentru zbor intern Lima - Puno;
 • Cazare 8 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
 • Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 3 Pranz;
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Asigurarea complexa de calatorie
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7
 • Transportul se va face cu autocar privat

TERMENE SI CONDITII DE PLATA

Modificarea datelor de calatorie se poate face in mod gratuit, achitandu-se doar diferenta de tarif pentru noua perioada, daca este cazul.
Oferte valabile pentru rezervari pana vineri, 29 mai 2020.
Data limita pana la care se poate face modificarea : pana la 45 zile inainte de plecare pentru:
  UA-70456635-1