Booking.com

ISTANBUL - VIALAND


    Vialand Istanbul este un parc urias de distractii, centru de cumparaturi si expozitii. Situat intre cartierele Eyup si Gaziosmanpasa, avand autostrada TEM la nord si autostrada E5 la sud, parcul se intinde pe o suprafata de 600.000 de metri patrati. Suprafetele comerciale sunt de 110.000 de metri patrati, locurile de parcare fiind de 8.000 (4500 in interior si 3500 afara).

    Maretul castel de la intrare se intinde pe 2.000 de metri patrati si ofera oaspetilor trecerea in lumea magica a parcului de distractii. 

     Centrul de Expozitii de 100.000 de metri patrati gazduieste o zona pentru concerte de 10.000 de persoane, o intinsa zona verde si multe alte activitati.
    Parcul de distractii este impartit in 3 zone, aventura, joaca si istorie si principalele atractii din sunt: Mega Coaster (atinge 110 de km/h in 3 secunde), Family Coaster (atinge 30 de metri inaltime si 80 de km/h), Splash Coaster (Viking, al 4 lea tren de distractii ca popularitate in lume – o coborare neasteptata de la 15 m), 360 (te ridica la 28 de metri inaltime si te intoarce cu capul in jos), Crazy River (o aventura pe 700 de metri intr-o barca de 9 persoane, care coboara pe un rau rapid si trece pe langa o cascada), King Kong (gorila uriasa care te ridica la 15 metri deasupra pamantului), Safari Tunel (calatorie in intuneric), Dungeon (donjonul – calatoria celor care indraznesc sa-si infrunte frica), 5D Cinema, Jet Ski, Small World (pe 160 de metri lungime copii pot observa diferite culture ale lumii), Driving School (scoala de soferi), un loc de joaca, Happy Farm (o ferma cu animale si care se viziteaza dintr-un trenulet), Kiddie Tower (turnul copiilor), Fire Brigade (micii pompieri), Kiddie Coaster (trenulet pentru copiii mai mici), Motion Simulator (simulator de miscare), Carousel (carusel cu o capacitate de 82 de persoane si 15 metri latime), Bumper cars (masinute care se pot tampona), Mini Flight (avioane pentru copiii mai mici), Vialand Express (trenuletul care traverseaza parcul), Drop Tower (coborare de la 50 de metri inaltime), Old Istanbul Streets (strazile vechiului Istanbul – o incercare de recreere a atmosferei din vechiul Istanbul), Swinger (un alt carusel de 40 de persoane si 20 de metri latime).

    In parc exista si locuri unde se poate manca si de unde se pot cumpara apa, dulciuri si racoritoare.
Spatiile comerciale contin peste 250 de magazine, branduri celebre, straine si turcesti. 
    Adresa Vialand-ului este Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi, 34065 Eyüp Istanbul.
    Se poate ajunge cu masina, cu transportul in comun sau cu microbuzele gratuite dedicate transportului la si de la Vialand.

UA-70456635-1