Booking.com

 

GARDALAND - ITALIA 

     Gardaland ocupa un loc important intre cele mai populare parcuri tematice din Europa si se mandreste cu minunata panorama a lacului Garda. Deschis in 1975, parcul a fost promovat ca fiind primul din Italia.Construit pe malul de est al lacului, cea mai buna priveliste asupra regiunii se poate observa din domeniul Prezzemollo, mascota parcului.
    Este unul dintre cele mai mari si mai indragite parcuri de distractii din Italia oferind vizitatorilor sai 6 roller-coastere si alte 56 de atractii pentru divertismentul lor.
In afara de divertisment in Gardaland puteti vizita Castelnuovo del Garda, un orasel aproape de lacul Garda, cel mai mare bazin (lac) de apa din Italia, unde puteti manca peste sau sa faceti un tur panoramic cu vaporasul.

    Prezzelmo - mascota parcului reprezinta o casa din copaci, situata la inaltimea echivalenta a unui bloc cu 6 etaje, ce ofera o panorama superba asupra parcului, lacului si a imprejurimilor.

  Atractii:

  Cele 6 roller-coastere:
  Blue Tornado - un coaster (otel) inversate, bucle, rasuciri parcurs in 1:42sec , pe o distanta de 765 m , se afla chiar la intrarea in parc sipoate fi observat din afara parcului.
  Magic Mountain - un loopingcoaster (loop- trad. Meandra, bucla )se afla in partea de jos aparcului (la poalele dealului), este cel mai vechi din parc si are caelemente principale: un dublu circuit, o spirala dubla si un efect deelice, o lungime de 700 m, o inaltime de aproximativ 30 m.
   Sequoia Adventure - “ mouse coaster” - pasagerii vor fi rasuciti (cu capul injos), in timp ce masinutele isi vor croi drumul dinspre culme printrei elemente “saxofon” ; sina capata o pozitie verticala intr-un unghide 180 de grade de 6 ori.
   Mammut - cel mai mare roller coaster destinat distractiei in familie, din Italia.
   Escape from Atlantis (Fuga da Antlantida) - un coaster de apa , super splash- abrupt si spiralat.

    Dintre cele mai importante atractii ale parcului amintim:
    Aventuri: Valea Regilor (imita decoruri din Egiptul Antic), Corsari, Tunga, Canyons, Jungle Rapids, Fuga di Atlantida
    Fantasy: Panoramic Tour, Peter Pan, Super Baby, Castelul Magicianului Merlin(castel cu surprize);
    Trans Gardaland Express (croaziera in trenulet in jurul parcului), Rio Bravo etc.
    Acvariul Sea Life – o superba incursiune in magica lume marina, sute de specii din toate colturile lumii.
    The Spectacular 4D Adventure - o experienta virtuala 4D absolut fantastica.

 

Oferta de Ziua Copilului

 

UA-70456635-1