SC EXPOLITORAL SRL 
Agentia de Turism 
Expolitoral Turism                                                           

Licenta Tour Operator
1981 / 20.03.2012

Polita asigurare in caz de insolventa Omniasig Nr.  49173/ 08.08.2017

Protectia Consumatorilor - A.N.P.C www.anpc.gov.ro

Contract turist

Conditii generale de comercializare a biletelor de avion

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cursul BNR 

 

 Urmariti-ne pe:

 

 

 

 

Booking.com

CUBA

05.10.2018 - 14.10.2018

1370 EURO/ PERSOANA

 

Tariful include:

- bilet avion Constanta - Havana - Constanta, Turkish Airlines (escala la ISTANBUL)

    05.10.2018     Constanta 15,50 - 17,00 Istanbul

                         Istanbul  01,40 -  07,50 Havana  (06.10.2018)

    13.10.2018     Havana 09,20 - 09,00 Istanbul (14.10.2018)

                        Istanbul  12,45 - 13,50 Constanta

- 7 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE la Hotel MELIA MARINA VARADERO 5* (camera dubla clasic) 

- transfer privat aeroport Havana - Hotel Varadero - aeroport Havana


In Cuba simti ca esti cu adevarat in America Latina, deoarece aici oamenii inca stiu sa cante, sa danseze, sa se bucure de viata si sa te faca si pe tine sa traiesti asa cum o faceai odinioara, fara stresul zilei de maine, ci doar cu placerea zilei de azi.

Cuba este des asociata cu aroma de rom, piña colada si mojito. 

 

Primul lucru la care te duce cu gandul Cuba e ca treptat, comunismul tinde sa devina un cliseu cultural, promovat culmea, tocmai de capitalisti. Imaginea boema a lui Fidel Castro, chipul lui Che Guevara, prezente pe tricouri si in general pe toate suvenirurile, sau steluta rosie, ajunsa chiar marca a unui producator de incaltaminte, te atrag sa descoperi o lume exotica, in care aceste embleme reprezinta totusi mai mult decat niste figuri romantice.


Cea mai mare insula din Caraibe, Cuba este inzestrata cu peisaje spectaculoase, unele dintre cele mai frumoase din Caraibe, cu lanturi muntoase si campii fertile, cultivate cu tutun si cafea, dar care are totodata si bogate vestigii culturale, cu valori ce pot fi experimentate in orasele muzeu, Havana si Trinidad, intrate in patrimoniul UNESCO. 


Fie ca o vizitezi mergand pe o bicicleta chinezeasca, intr-un taxi Lada sau Cadillac din anii 60, ce strabat strazile capitalei, sau pur si simplu la pas, Havana te va surprinde si te va incanta cu ritmurile de tobe si chitara, cu arhitectura ei plina de culoare, cu mireasma mancarurilor locale si bineinteles, cu aroma inconfundabila a trabucurilor cubaneze. Strazile inguste, acoperite de piatra cubica, piatetele mici si ascunse, dar pe care nu poti sa le ratezi, datorita forfotei care se creeaza in jurul lor, cladirile restaurate, cu un aer proaspat, aproape lipite de altele degradate care stau sa pice, creeaza un peisaj de exceptie. 


Pe de alta parte, daca vrei neaparat, poti gasi motive sa nu ajungi in tara lui Fidel, insa in fata litoralului acesteia toate motivatiile isi pierd din valoare. Un adevarat concurent pentru alte insule celebre, precum Haiti, Jamaica sau Bahamas, litoralul Cubei ascunde imagini extraordinare. De altfel, pana si regimul Castro a inteles ca aceste locuri pot aduce sume consistente bugetului tarii daca sunt exploatate cum trebuie, drept urmare a investit mult in dezvoltarea turismului in zona.
Celebra tara a romului si a muzicii, Cuba te imbie de la ferestrele caselor cu ritmurile de tobe si chitara si cu parfumul mancarurilor locale si, bineinteles, cu aroma inconfundabila a trabucurilor cubaneze.

MOTIVE PENTRU A VIZITA CUBA

1 Fermecatoarea Havana

2 Plajele de vis: Varadero, Cayo Santa Maria, Cayo Coco, Guardalavaca

3 Atmosfera romantica si incarcata de istorie

4 Aroma inconfundabila a trabucurilor cubaneze

5 Orasele coloniale: Trinidad, Cienfuegos, Camaguey, Santiago de Cuba

6 Muzica si dansul renumite in toata lumea

7 Bucataria exotica si cocktail-urile celebre

8 Superbele peisaje tropicale

 

Moneda

În Cuba există două monede: peso național – CUP (pentru localnici) și peso convertibil – CUC (pentru turiști). Desigur, cea din urmă este mai puternică, astfel că diferența dintre cele două e enormă pentru cubanezi – 1 CUP este 0, 03 USD, în timp ce 1 CUC e practic la fel de valoros ca un 1 USD.

Dintre cele două monede, tu n-ai nevoie decât de CUC, căci majoritatea locurilor în care vei ajunge au prețurile în această monedă.

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile atat la hotel cat si la avion.

 

UA-70456635-1