Booking.com

Galerie de imagini

 

Croaziera Fiordurile Norvegiene

Vasul MSC Meraviglia - Hamburg, Germania

 

de la 1299 euro/ persoana

 

Plecari: 09 mai 2020, 29 august 2020

 

Itinerariu:

Ziua 1. București – Hamburg - Kiel

Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pentru zborul cu destinația Hamburg. Sosire și transfer la Kiel pentru îmbarcare pe nava de croazieră MSC Meraviglia cu destinația Norvegia via Copenhaga.


Ziua 2. Copenhaga*

Mic dejun. Sosire in Copenhaga. Timp liber la dispoziţie sau, opţional, tur de oraş*. Atracțiile turistice ale acestuia sunt: Mica Sirenă, Parcul Tivoli,  Palatul Christiansborg. Seara, îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Norvegia.


Ziua 3. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Norvegia. Cazare pe vas.


Ziua 4. Hellesylt - Geiranger, Norvegia*

Mic dejun. Sosire în port. Timp liber sau excursie Fiordurile Norvegiene. Excursie de o zi în care se admiră cele mai frumoase peisaje și cel mai frumos fiord din lume - Fiordul Geiranger, inclus în Patrimoniul UNESCO. După îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Alesund.


Ziua 5. Alesud - Norvegia*

Mic dejun. Sosire in Alesud. Timp liber sau opțional tur panoramic de oraș.  Fondat în 1973 dar distrus în 1904, a fost refăcut complet în stilul art nouveau. După amiază întoarcere la vas. Îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Flaam.


Ziua 6. Flaam - Norvegia*

Mic dejun. Sosire în Flaam. Timp liber sau opțional tur excursie la Cascadele din zona Flam. Se vor admira Cascadele Sivlefossen, Cascadele de la Tvindefossen, Cascada Kjosfossen. Excursia cuprinde și o călatorie cu renumitul tren păna la gara din Myrdal. Întoarcere la vas și îmbarcare pe nava de croazieră cu destinația Kiel. 


Ziua 7. Pe mare

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul navei de croazieră. Se continuă călătoria spre Kiel, Germania. Cazare pe vas.


Ziua 8. Kiel - Hamburg – București

Mic dejun. Debarcare de pe nava MSC MERAVIGLIA și transfer la aeroportul din Hamburg pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

 

CameraMasaData plecareZileNoptiTarif/pers.
Cabine duble interioare Pensiune Completa 09.05.2020 8 7 1299 
29.08.2020 8 7 1499 
Cabina dubla cu balcon Pensiune Completa 09.05.2020 8 7 1499 
29.08.2020 8 7 1699 

 

Servicii incluse: 
- Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hamburg - Bucuresti (cu escala)
- 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
- Taxe de aeroport
- Transfer aeroport - port - aeroport
- Cazare 7 nopti in cabina dubla cu pensiune completa
- Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse în preț:

• Excursiile opționale

• Taxa de serviciu la bordul navei ( aproximativ 75 euro/persoana se achită pe vas la îmbarcare)

• Asigurarea medicala si storno

 

 Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

 

Descriere vas MSC Meraviglia

MSC Meravigla este o combinatie sofisticata de tehnologie de ultima ora, dragoste de mare, design somptuos, confortabil si practic, avand ca rezultat o nava de croaziera care isi va uimi pasagerii. Orice sezon este perfect pentru o croaziera cu MSC Meraviglia, lucru datorat amenajarilor ingenioase ale zonelor interioare si exterioare. Zona exclusivista MSC Yacht Club va fi extinsa. Intregul plafon al promenadei interioare va fi acoperit cu un ecran LED gigant: un cer digital capabil sa transmita privelisti, evenimente, rasarituri si apusuri de soare. Zonele si posibilitatile de divertisment sunt mai multe fata de celelalte nave din flota MSC: un parc de distractii si aqua park, zone panoramice superbe si doua promenade acoperite.

Cabina Interioara

Cabinele interioare sunt cele mai economice variante de pe o nava de croaziera, perfecte pentru cei care petrec majoritatea timpului in porturi sau in celelalte spatii de pe nava. Sunt mai mici ca dimensiuni, insa sunt confortabile si cu un design ingenios care face ca lipsa luminii naturale sa devina neinsemnata.

Suprafata: 16 mp

Grad de ocupare: 1 - 4

Facilitati: Pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, minibar, telefon, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).

Cabina cu balcon

Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, din linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase, sunt chic, ce v-ati dori mai mult?

Suprafata: 19 mp

Grad de ocupare: 1 - 4

Facilitati: Balcon, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, minibar, telefon, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).

UA-70456635-1