Booking.com

 

CABANA VANATORILOR - PREDEAL 


Despre hotel

Inainte o cabana ca oricare alta, Cabana Vanatorilor a devenit in anul 1997 locul ideal de liniste si recreere din inima muntilor, venind in intampinarea oaspetilor sai cu o gama variata de servicii.

Situata la 1 km de Predeal, ofera camere cu privelisti impresionante, iar profesionalismul de care da dovada staff-ul este exact acel lucru de care ai nevoie atunci cand esti in vacanta si vrei sa te relaxezi.

Inima Cabanei Vanatorilor se afla practic in restaurantul care se impune prin gastronomia cu specific vanatoresc. Maestrul in Arta Culinara Stefan Bercea, presedinte al A.N.B.C.T (Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania) sta la dispozitia oaspetilor cu intreaga sa experienta culinara.

 

Cum te primim

Toti suntem unici, avand nevoi diferite. Noi suntem pregatiti sa facem fata oricarei situatii, oferind servicii diverse: mic dejun, room service, bar, restaurant cu terasa, parcare, sala de conferinte, servicii de secretariat, internet, informatii turistice, jacuzzisauna.

Ca un adevarat vanator, istovit dupa o zi de munca, meriti relaxare deplina. Iti punem la dispozitie camerele cu minibar, televiziune prin cablu, telefon, sistem de acces cu card, uscator de par.

Crãciun 2019

 

Cazare in camera dubla

TARIF 2600

 Pachetul include cazare cu demipensiune si masa festiva de Craciun

 

Cazare in apartament de 2 persoane

TARIF 2800

 Pachetul include cazare cu demipensiune si masa festiva de Craciun

  • Tarifele sunt exprimate in lei
  • Micul Dejun, Taxa Salvamont si T.V.A. sunt incluse in tarif
  • Copii sub 6 ani au GRATUITATE daca dorm in pat cu parintii
  • Costul unui pat suplimentar, atat la camera dubla cat si la apartament, este de 60 Lei / noapte / persoana – Micul Dejun inclus
  • Tarifele pot suferi modificari

Galerie de imagini

UA-70456635-1