Booking.com

Galerie de imagini

HOTEL PRESIDENT SPA

 

OFERTA CRACIUN 2019  

CAMERE SUPERIOARE

  

    Sejur 4 nopti                     1150 LEI/pers  

   Sejur 5 nopti                    1300 LEI/pers  

Sejur 6 nopti                    1450 LEI/pers

  

Pachetul de servicii cuprinde: cazare, masa (pensiune completa bufet suedez la mic dejun, pranz si cina pe durata sejurului, EXCLUSIV bauturi alcoolice), surprize de Craciun, loc in camera dubla. Moment special de taiere in mod traditional  a porcului in ziua de 24 Decembrie, pranz festiv cu produse traditionale in data de 25 Decembrie si cina festiva cu program special de colinzi in data de 25 Decembrie. In cadrul mesei festive de Craciun sunt incluse si bauturile.

Facilitati/gratuitati: piscine interioare/exterioare cu apa termala, jacuzzi, saune umede, saune uscate, baza sportiva (terenuri de tenis, fotbal), internet gratuit, parcare.

Rezervarea serviciilor se face pana la data de 01.12.2019. Dupa aceasta data se considera rezervate locurile pentru care se achita un avans de 50%, diferenta urmind a fi achitata pana la data de 10.12.2019.

Oferta speciala: 

Clientii cu pachet de Craciun cazati in Hotel President Spa*** beneficiaza de acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe toata perioada sejurului.

  

Pachete Craciun copii

In cadrul Hotel President Spa**** suntem incantati sa va intampinam impreuna cu micutii nostri oaspeti. In functie de varsta si serviciile accesate, costul cand calatoriti cu un copil este:

 

-      0 – 3 ani gratuit cazare si masa (fara pat suplimentar). Din cauza unui numar limitat de patuturi, va rugam sa verificati disponibilitatea acestora in momentul rezervarii.

-      4 – 6 ani gratuit cazare (fara pat suplimentar). Supliment masa pensiune completa – 60 lei/zi.

-      7 – 14 ani, pat suplimentar si masa incluse, tarifele sunt urmatoarele:

  

Sejur 4 zile                          550 lei/sejur/copil

Sejur 5 zile                          650 lei/sejur/copil

Sejur 6 zile                          750 lei/sejur/copil

 

Tariful include pat suplimentar/canapea extensibila in camera, serviciu de masa sub forma de bufet la toate mesele, cadouri pentru copii. 

Va rugam sa ne comunicati in momentul achizitionarii pachetului de Craciun a prezentei copiilor. In caz de necomunicare, riscati sa nu va putem pune la dispozitie patuturi/paturi suplimentare, datorita necunoasterii acestei nevoi. 

Aqua President este deschis tot timpul anului, functionand cu apa termala, care are o temperatura de 37 grade Celsius. Program de functionare pana la ora 21 in timpul saptamanii si ora 22 in week-end.


UA-70456635-1