Booking.com

Hotel Toaca Bellevue ****Perioadă sejur: 23.12.2020 - 26.12.2020, 3 nopți

Tip cameră: dublă

Servicii masă: demipensiune, tăierea și pomana porcului

Alte servicii: împodobirea bradului, colindători, sosirea lui Moș Crăciun

 

tarif promo: 1403 LEI / persoană / sejur

 

Pachetul turistic este de 3 nopți/4 zile, sistem demipensiune, în perioada luni, 23 decembrie 2020 - joi, 26 decembrie 2020.

Mesele vor fi bogate, cu preparate tradiționale, pregătite cu materii prime de cea mai bună calitate.

În program este prevăzută și tăierea porcului, cu șorici și preparate tradiționale specifice: cârnați, tobă, caltaboși, grătare, friptură de porc la ceaun, balmoș de stână și alte bunătăți specifice zonei Bucovina.

În ajunul Crăciunului vom împodobi bradul împreună apoi vom primi colindătorii, după care îl vom aștepta pe Moș Crăciun care sosește negreșit în fiecare an la Hotel Toaca Bellevue într-o sanie trasa de doi cai, cu sacul plin de daruri pentru copiii și părinții cuminți.

Bineînțeles vor fi și alte surprize plăcute, pregătite de echipa hotelului, menite să petreceți momente unice de care să vă aduceți aminte cu drag.

 

DE CE AICI?

În primul rând deoarece Hotel Toaca Bellevue este o atracție pentru toate anotimpurile, nu doar pentru sezonul rece. Este situat la doar 2 km de centrul orașului, fiind un perfect loc de plecare pentru explorarea Bucovinei.

Apoi, îți recomandăm Hotel Toaca Bellevue fiind foarte aproape de pârtia de ski Șoimul, sau de mănăstirile Humorului sau Voroneț.

DE CE ACUM?

Pentru că oferta noastră actuală se potrivește „la fix” cu perioada în care turiștii caută vacanțe și oferte speciale pentru sărbătorile de iarnă. Așa că nu sta pe gânduri și treci pe rezervări.

UA-70456635-1