Booking.com

Galerie de imagini

 

TRANSYLVANIAN INN 3*

 Primeşte farmecul Crăciunului în suflet şi dăruieşte bucuria din inimă.
 

Pachet pentru un Craciun Traditional 2020


Doriti sa petreceti Sarbatorile de Craciun in stil traditional?
Am pregatit un pachet special pentru cei ce isi doresc sa petreaca un Craciun Traditional, intr-o atmosfera de Sarbatoare, alaturi de noi.
Va asteptam cu mese bogate, mici surprize pentru copii.
Pachetul cuprinde cazare 3 nopti (perioada 24 – 27 Decembrie) cu mic dejun in sistem bufet suedez, 3 cine in sistem bufet suedez, Pranz Festiv in prima zi de Craciun (platou traditional, sarmalute fierte in vin, rulada de porc umpluta cu salvie si ceapa, turta dulce, tort de ciocolata cu mascarpone si fructe de padure, cozonac).
24 Decembrie - primire turisti cu tuica/palinca/visinata/afinata/zmeurata/caisata/murata.
Cina in sistem bufet suedez – de Mos Ajun
Vom astepta impreuna cetele de colindatori si pe Mos Craciun (plin de daruri).

25 Decembrie - Pranz Festiv in prima zi de Craciun, atmosfera de Sarbatoare
25 Decembrie seara - Cina bufet de Craciun - colindatori
26 Decembrie – Cina in sistem bufet suedez
Vom servi bauturi traditionale la toate cinele, inclusiv Pranzul Festiv: țuica, pălinca, afinata, visinata, zmeurata, murata si caisata iar vinul casei va curge din belșug. Meniurile vor fi special pregătite atât pentru iubitorii de mâncare tradițională, cât și pentru vegetarieni. Urmatoarele racoritoare sunt incluse la mese: apa plata, apa minerala, socata proaspata, limonada proaspata, Coca Cola/Fanta, sucuri naturale gama Prigat/Timbark la cutie de 1l. Bauturile incluse se servesc doar in restaurant pe durata meselor.
Cina din seara de 24 Decembrie cuprinde produse de post si produse traditionale.
Pretul acestui pachet este de:
- 1050 lei / persoana / sejur 3 nopti /cazare in camera dubla cu balcon si vedere la Castelul Bran
-   930 lei / persoana / sejur 3 nopti /cazare in camera dubla cu balcon si vedere la Muntii Piatra Craiului / parcarea vilei
- 1450 lei / persoana / sejur 3 nopti / cazare in suita / penthouse
- 1325 lei / persoana / sejur 3 nopti / cazare in apartament 2 camere
- Oferim gratuitate pentru copii cu varsta de pana la 4 ani (daca nu se solicita pat suplimentar si nu se solicita meniu la Pranzul Festiv de Craciun).

Tariful platit pentru copiii cu varsta intre 5 si 8 ani este de 300 lei (pat suplimentar in camera, meniu la Pranzul Festiv de Craciun).
Tariful platit pentru copiii cu varsta intre 9 si 11 ani este de 420 lei (pat suplimentar in camera, meniu la Pranzul Festiv de Craciun).
Tariful platit pentru copiii cu varsta intre 12 si 14 ani este de 50% din tarif adult (pat suplimentar in camera, meniu la Pranzul Festiv de Craciun)

 

* Pentru rezervare se achita un avans de 30% din suma; in caz de anulare dupa data de 25 Noiembrie, avansul nu se returneaza. In cazul in care nu se va putea calatori din cauza COVID-19 si vor fi restrictii, iar noi nu ne vom putea desfasura activitatea, avansul incasat se va returna sau va putea fi folosit pentru o rezervare ulteriora. In cazul in care doriti sa anulati din alte motive, avansul incasat se retine ca penalizare. Avansul este returnabil in cazul in care veti alege sa achitati sejurul cu tichete de vacanta / card de vacanta.
Diferenta se achita pana la data de 15.12.2020.

 
UA-70456635-1